Alla människor och hundraser är välkomna att bli medlem i vår klubb!

Medlemsavgift:

Ordinarie medlem 525kr per år
Familjemedlem 125 kr per år
Medlem i rasklubb (SBK) eller annan brukshundklubb 125 kr år

Ungdom upp till 25 år kan bli medlemmar i Hundungdom med Sävsjö BK som specialklubb, 300 kr per år.

Du betalar in avgiften till BG 5853-3803. Därefter skickar du ett mail till gunm.gs@gmail.com med följande uppgifter:

- Typ av medlemskap
 - För- och efternamn
 - Fullständig adress
 - Personnummer 10 siffror
 - Telefonnummer/mobil
 - Mailadress

När det är dags för förnyelse efter ett år får du ett inbetalningskort från SBK.

Som medlem i SBK har du en hel del fördelar:

Hundaktiviteter
Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden
Du får vår medlemstidning Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.

Försäkring för personolycksfall ingår
Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Rabatt på hundförsäkring
Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria Djurförsäkring.

Välkommen till Sävsjö Brukshundklubb!