Alla människor och hundraser är välkomna att bli medlem i vår klubb!

Som medlem i SBK har du en hel del fördelar:

Hundaktiviteter

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden
Du får vår medlemstidning Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.

Försäkring för personolycksfall ingår
Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Rabatt på hundförsäkring
Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria Djurförsäkring.

Bli Medlem

För att bli medlem i  Sävsjö Brukshundklubb  klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se

Ny medlem klickar därefter på knappen ”Bli medlem”

Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap - Bli medlem i vänstermenyn.

Medlemsavgift:

Ordinarie medlem 525kr per år
Familjemedlem 125 kr per år

Om du är medlem i rasklubb (SBK) eller annan brukshundklubb 125 kr år

Är du under 25 år?

Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får två medlemskap i ett.

Du registrerar ditt medlemskap här:

Bli medlem | Sveriges Hundungdom (skk.se)

Välj en lokalklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Årskostnad 320 kronor.

Välkommen till Sävsjö Brukshundklubb!